Wie zijn wij ?

Bij RW Translation vertalen wij op maat. Of u nu een particulier of een bedrijf bent, wij bieden de diensten aan die u zoekt en passen ons aan uw eisen en deadlines aan.

Een persoonlijke aanpak is essentieel voor ons. Grote bureaus en outsourcing vinden we te onpersoonlijk, en nefast voor de kwaliteit. Daarom werken wij met interne vertalers die via erkende en bewezen vertaalprocessen efficiënt werk leveren.

Wij bieden vertaling aan van en naar het Frans, Engels, Duits, Nederlands en Russisch. Naast technische, juridische en redactionele vertalingen kunt u bij ons ook terecht voor tolkopdrachten.

Aarzel niet om contact op te nemen en stel ons uw project voor. Dit kan via telefoon, mail of een persoonlijk bezoekje. Wij nemen graag de tijd om uw project te bespreken en daarna een vrijblijvende offerte op te maken.

Blijft u graag op de hoogte van het reilen en zeilen van ons bedrijf? Neem dan zeker ook een kijkje op onze nieuwspagina.

Romain Wuillot

Romain Wuillot studeerde af aan de École d’Interprètes Internationaux, Faculteit Vertalen en Tolken van de Universiteit van Bergen. Hij is gespecialiseerd in technische en juridische vertaling en werkt nauw samen met zijn Belgische, Duitse, Zwitserse, Luxemburgse, Franse en Engelse collega’s.

Verder is hij ook beëdigd vertaler bij de Rechtbank van Eerste Aanleg van Bergen. Als beëdigd vertaler helpt hij vaak particulieren die een juridische vertaling nodig hebben om een persoonlijk project uit te werken. De positieve feedback van zijn klanten heeft hem aangemoedigd om RW Translation op te richten.